Muuta kotia uusilla tekstiileillä

Uusilla tekstiileillä saat helposti piristystä kotiisi ilman suurempia remontteja. Testaa eri tyylejä ja valitse sinulle sopivin. Keittiöön saat nopeasti piristystä uusilla tableteilla, pöytäliinalla tai kaitaliinalla. Makuuhuoneen ilme muuttuu kokonaan vain uusimalla pussilakanat, tyynyliinat ja lakanat. Jos kaipaat näkyvämpää muutosta, voit päivittää myös verhot. matot, päiväpeitteen ja koristetyynyt. Olohuoneeseen saat pikapiristystä uusimalla koristetyynyt. Ilmeen muutoksen voi täydentää uudella matolla ja verhoilla. Aina ei tarvita suuria muutoksia, kodin ilmeen muuttamiseksi.

Kauniit kuosit ja värit piristävät

Nykyään tekstiileitä on saatavissa useassa eri kuosissa ja värissä. Vaihtoehtojen määrä on valtava ja joskus on jopa vaikeaa valita itselle se mieluisin. Kuoseilla saat nopeasti piristystä pelkistettyyn sisustukseen. Väreillä voit taas tuoda esille haluamasi tunnetilan. Tiesitkö, että pirteä keltainen väri kuvaa positiivisuutta, voimakas punainen väri liitetään usein intohimoon ja luonnonläheinen vihreä symboloi toivoa? Värit toimivat visuaalisena kielenä, tunteiden tulkitsijoina ja sanattomina viestin välittäjinä. Ne ilahduttavat ja luovat tunnelmia ympäristöönsä.

Lisäilmettä pienillä koristetekstiileillä

Tekstiileillä tehtävä muutos voi olla joskus pienen pienikin, mutta ilmeellisesti silti merkittävä. Uusi astiapyyhe tai lautasliinat piristävät keittiön ilmettä silmän räpäyksessä. Kauniskuosinen torkkupeite olo- tai makuuhuoneessa lämmittää sekä mieltä että sen alla torkkujaa. Kausitekstiileillä tuot eri vuodenajat kotiisi. Jouluinen liina tuo joulun hetkessä kotiisi. Tekstiileitä on mahdollista käyttää myös muissa kuin alkuperäisissä käyttötarkoituksissa. Voit esimerkiksi kehystää löytämäsi kauniin keittiöpyyhkeen tauluksi. Lisää inspiraatioita löydät täältä tarkista netistä.